Rólunk

A Déli Agrárszakképzési Ágazati Képzőközpont Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2022. május 1-jén jött létre.

Az Déli ÁKK Nonprofit Kft. kialakítása során figyelembe vettük a Déli Agrárszakképzési Centrum  iskoláinak területi elhelyezkedését, képzési profiljait, helyi gazdálkodó szervezetekkel való kapcsolataikat. A Déli ÁKK Nonprofit Kft. feladata elsősorban a duális képzéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása, a képzés szervezése azok megvalósítása.

A képzőközpont nonprofit gazdálkodó szervezet, amelynek tagja a Déli Agrárszakképzési Centrum és még 12 gazdálkodó partnere:

A képzőközpont célja, hogy az agrár ágazatban tanuló diákok számára duális képzőhelyként lehetőséget biztosítson a szakmai oktatás tantárgyainak teljes spektrumú (elméleti és gyakorlati) tanulására. Külső képzőhelyként biztosítja az oktatás számára szükséges infrastruktúrát, a korszerű eszközöket és technológiát. Azon dolgozunk, hogy a szakképzést választó fiatalok megfelelő tudáshoz és gyakorlathoz jutva sikeresen találják meg helyüket a munkaerőpiacon, vagy léphessenek tovább a felsőoktatásba.

Gazdasági szereplőnek lehetősége van hosszú távra „kinevelni” az általa alkalmazott technológiákat és a vállalati kultúrát ismerő, szakképzett, munkatapasztalattal rendelkező munkavállalót.

 

 

Megszakítás